Innorent

Valitse Innorent-autopesuhalli

Yksinkertaisen kaunista ja tehokasta. Kaikki Innorent-autopesuhallit sisältävät luotettavan tekniikan ja korkealaatuiset komponentit, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Autopesuhalli rakennetaan valmiiksi Ylöjärvellä Suomessa ja kuljetetaan paikalleen. Se tarjoaa luotettavan, 24/7-toiminnan kaikkina vuodenaikoina minimaalisella kunnossapidolla ja minimaalisilla seisokeilla.

Suunnittelemme kanssasi:

Pesulan ulkoasu ja liikenteen kulku
Rakennussuunnittelu
Tontin mitat ja tarvittavat rakennusluvat
Ympäristö- ja kierrätysasiat
Pesulaitteet, varusteet, kuljetus ja asennus
Pesulan suorituskykyennusteet ja sijoituksen takaisinmaksulaskelmat
Henkilöstön koulutusapu
Siirrettävien pesuhallien jälkimarkkinat ja tarvikkeet

Tasaisen puhdas pesutulos minimaalisella ylläpidolla ja kustannuksilla

Heti valmis autopesula koostuu pesumoduulista sekä tekniikkatilamoduulista. Tekniset laitteet, pesuainesäiliöt, ilmanvaihto- ja kuivaustekniikka sekä sähkö- ja automaatiolaitteet sijoittuvat tekniikkatilaan. Samaan moduuliin voidaan lisätä myös myymäläelementti kalusteineen.

Leasing

Vuokraa autopesuhalli ja -koneet – ja aloita autonpesuliiketoiminta ketterästi.

Autonpesuliiketoiminnan aloittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Siihenhän tarvitaan pesuhalli, pesulaitteet ja sopiva pala tonttia. Saat vuokrattavan autonpesuhallin ja käyttövalmiin pesukoneen ylläpitotoimintoineen yhdellä kuukausimaksulla. Autonpesuhallin siirrettävyys tekee mahdolliseksi sekä uudenlaiset rahoitusratkaisut että sen, että yrittäjä voi siirtää liiketoimintansa tarvittaessa mukanaan. 

Kompaktin kokonsa ansiosta Innorentin pesuhalli vaatii vain minimimäärän rakennusoikeutta. Toisaalta modulaarisuutensa ansiosta halleja voi yhdistää vaikka kaksi vierekkäin.

Kysy lisää jo tänään!

TammerTotal-kokonaispalvelu

Toimitamme pesulaitteet ja -tekniikan alan johtavien yhteistyökumppaneiden kautta.

Innorentin ja Tammermaticin TammerTotal-kokonaispalvelu tuo ratkaisun yhdessä paketissa: saat autonpesuhallin ja käyttövalmiin pesukoneen.

Tammermatic on alan teknologiajohtaja autonpesukoneissa.