Innorent

Innorent yhteistyöhön Tammermaticin kanssa

23.10.2017

Tammermatic ja Innorent tuovat markkinoille uuden TammerTotal-kokonaispalvelun, joka tuo uudenlaista helppoutta autonpesuliiketoiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen. Kokonaispalvelu sisältää kaiken perustuksista käyttövalmiiseen pesukoneeseen ylläpitotoimintoineen ja pesuhalleineen koko elinkaaren ajan.

Käytännössä TammerTotal-kokonaispalvelu tarkoittaa sitä, että asiakas saa pesuhallin ja -koneen sekä ylläpitopalvelut selkeänä kuukausittain laskutettavana palveluna. Asiakkaat ovat aiemmin joutuneet hankkimaan pesuhallin perustuksineen, autonpesukoneen, oheislaitteet, ylläpitopalvelut ja rahoituksen usealla eri sopimuksella. Tällöin kokonaiskuva on hämärtynyt ja hajanaisuus on voinut aiheuttaa turhia kustannuksia. TammerTotal-kokonaispalvelusopimuksessa tätä ongelmaa ei ole.

TammerTotal-kokonaispalvelu on tulos intensiivisestä kehitystyöstä, jonka tavoitteena on Tammermaticin tuotteiden ja kokonaispalvelun parantaminen. Tammermatic on alan teknologiajohtaja ja suunnannäyttäjä, jonka jatkuva tuotekehitys on tehnyt Tammermaticin tuotteista markkinoiden parhaita ja tuottavimpia.

“Kaikki on varta vasten suunniteltu ja optimoitu pesuliiketoiminnan toimintoja ajatellen ja on lisäksi täysin räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan pesuhallin ja -koneen väritystä myöden. Pesuliiketoimintaa helpottavien palvelujen kysyntä lisääntyy jatkuvasti. Haluamme vastata tähän tarpeeseen ja olemme iloisia, kun voimme tehdä sen nyt yhdessä hallien toimittajan Innorent Production Oy:n kanssa. TammerTotalin siirrettävän hallin ansiosta rahoituksen voi saada myös koko paketille. Tyytyväisinä voimme todeta, että suurin hyötyjä tässä on asiakas”, toteaa Tammermatic Oy:n toimitusjohtaja Juha Soutolahti.

TammerTotalin etävalvontapalvelu ja autonpesukoneen ajoneuvon muotojen tunnistus mahdollistavat myös turvallisen miehittämättömän ympärivuorokautisen pesupalvelun. 24 tunnin aukiolon ansiosta autoilijat voivat ajaa pesuun milloin vain ruuhka-aikoja välttäen ja myös pesumäärät kasvavat. TammerControl-etävalvontapalvelu liittää autonpesukoneeseen etäohjauspalvelun sekä ennakoivan vianmääritys- ja -hallintajärjestelmän, jotka lisäävät entisestään koneen käyttöastetta ja ennen kaikkea turvallisuutta. TammerControl on tuki ja turva, joka mahdollistaa autonpesumyynnin kaikkina vuorokauden aikoina. Ajoneuvon muotojen tunnistuksen ansiosta voidaan käyttää samoja pesuohjelmia kaikille autoille. Väärää pesuohjelmaa ei ole, eikä siten vaaraa ajoneuvovahingoista.

Uusi palvelu tuo myös perinteisille huoltamoasiakkaille joustavuutta ja tekee heidän työstään sujuvampaa. Henkilökunta voi keskittyä pesujen myyntiin ja asiakaspalveluun.

Tammermatic on Pohjoismaiden johtava pesulaitevalmistaja

Tammermaticilla on yli 50 vuoden kokemus henkilöautojen, raskaan kuljetuskaluston ja junien pesujärjestelmien suunnittelusta ja valmistuksesta. Toimitamme tuotteitamme yli 70 maahan, jokaiselle mantereelle. Pohjoismaissa olemme henkilöautojen ja raskaan kaluston pesulaitteiden johtava valmistaja, Tammermatic Oy:n toimitusjohtaja Juha Soutolahti kertoo.

Aiheesta muualla verkossa:

Lisätietoja:

Juha Soutolahti
Toimitusjohtaja, Tammermatic Oy
Puh. 040 199 3550
juha.soutolahti@tammermatic.com

Tuomo Huhtanen
Toimitusjohtaja, Innorent Production Oy
Puh. 044 972 2529
tuomo.huhtanen@innorent.fi