Innorent

Innorentin hallitus vahvistui merkittävästi

22.8.2019

Innorentin yhtiökokous vahvisti kokouksessaan 18.6.2019 Innorentin hallitusta merkittävästi.

Uusina jäseninä hallitukseen tulevat Elisa Saarinen, Timo Sotavalta ja Ilkka Kaikuvuo. Hallituksessa jatkavat Jukka Terhonen ja Markus Niemi.

Elisa Saarinen on Vauraus Suomen toimitusjohtaja. Elisalla on vankka kokemus rahoitusalalta, mm. Svenska Handelsbankenin Saksan- ja Puolan maajohtajan paikalta. Elisa on toiminut myös Superoperator Oy / Juhlapesun hallituksen jäsenenä. Tällä hetkellä Elisa istuu myös Hallituspartnereiden ja Tampereen Raitiotie Oy:n hallituksissa. Elisa tuo Innorentiin merkittävää rahoitus- ja autonpesualan osaamista.

Timo Sotavalta on Työeläkeyhtiö Elon kiinteistöjohtaja. Timolla on yli 35 vuoden laaja-alainen kokemus kiinteistö- ja rakennusalalta, erityisesti kiinteistösijoittamisesta ja hankekehityksestä sekä kiinteistörahastoista aina ensimmäisistä suomalaisista rahastoista alkaen. Kesäkuusta 2018 alkaen Timo on hoitanut Elon toimitilasalkkua, jonka arvo on noin 1,3 mrd euroa. Timo tuo Innorentin hallitukseen kiinteistöalan osaamista suoraan valtakunnan korkeimmalta huipulta.

Ilkka Kaikuvuo on sarjayrittäjä ja hallitusammattilainen. Ilkka on mm. Surveypalin ja menestystarina Frameryn perustaja. Ilkka toimii usean yrityksen, Vilkas Groupin, InnovationHouseFinlandin, Taitorin, Nononon ja Happian hallituksissa aktiivisesti. Ilkka tuo Innorentiin strategista ajattelua, tuotteistamis- ja skaalaamisosaamista.

Markus Niemi on Innorentin perustajia ja suurimpia omistajia. Markuksella on vankka rakennusalan kokemus mm. Rapko Oy:n toimitusjohtajan paikalta. Markus toimii myös yrittäjä-omistajana Innorentin tuotantojohtajana. Markus on toiminut Tampereen Nuorkauppakamari ry:n puheenjohtajana v. 2018.

Rakennusneuvos Jukka Terhonen jatkaa Innorentin hallituksen puheenjohtajana, jossa roolissa hän on toiminut joulukuusta 2016 lähtien. Jukalla on 40 vuoden kokemus rakennusalan huipulta, mm. Palmberg Oy:n toimitusjohtajana, Lemminkäinen Oyj:n Senior Vice Presidentinä sekä Panostajan hallituksen jäsenenä. Nykyään Jukka istuu useissa hallituksissa, mm. Pohjola Rakennus Groupissa, Tampereen Raitiotie Oy:ssa ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksessa.