oikeat tilat l oikeassa paikassa l oikeaan aikaan

Kiertotalous on jokaisen vastuu

Kiertotalous on täällä – ei oikeastaan talouden uutena hienona keksintönä vaan välttämättömyytenä. Siinä missä pitkään elettiin kerskakulusta, ollaan nyt astumassa yhä vahvemmin talouden malliin, jossa materiaalit, tuotteet ja arvo kiertävät entistä tehokkaammin ja entistä pidempään.

Vuokraamalla ja kierrättämällä vähemmän jätettä, enemmän älyä

Maapallon kuormittuminen ylikulutuksen ja väestön kasvun myötä on pakottanut eri toimijat hakemaan kestävämpiä tuotantomalleja. Oikeastaan ajattelemaan uudelleen.

Kiertotalous on siis osa kestävää kehitystä. Kiertotaloudessa tuotteiden tuotantoprosessi ja kulutus on optimoitu tuottamaan mahdollisimman vähän jätettä ja tuotteiden elinkaari on harkittu. Tuotteille luodaan lisäarvoa palveluiden ja älykkäiden ratkaisuiden muodossa, tuotteita huolletaan, jalostetaan tai niille luodaan uusia käyttötapoja.

Tähän kestävän kehityksen ajatukseen perustuu myös Innorent-hallien vuokrattavuus, siirreltävyys ja uudelleen käytettävyys.

Innorent ja liikuteltava vuokrahalli osana kiertotaloutta

Innorentin vuokrahallit edustavat vahvasti kiertotaloutta. Innorentin mallissa tarvittavaa hallirakennusta ei rakenneta kivijalan kanssa kiinteästi niille sijoilleen, vaan asiakkaalle rakennetaan tarvetta vastaava halli, joka voidaan siirtää seuraavaan kohteeseen tarpeen loputtua.

Siis oikeanlainen hallitila, oikeaksi ajaksi, oikeaan paikkaan. Ilman rasitteita budjetille tai ympäristölle.

Näin hallin elinkaari on käytännössä loputtoman pitkä, maisema ei täyty tyhjistä, hylätyistä hallirakennuksista ja hallia tarvitsevalle vuokrahalli on investointina kevyt. Tämä on jotain, mitä sopii kutsua loputtomaksi win-win-win-ketjuksi.

Innorent siis ajatteli asiat uudelleen – ja haastamme sinutkin ajattelemaan. Keskustelemme mielellään aiheesta lisää. Ota yhteyttä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Etunimi*
Sukunimi*
Puhelin*
Sähköposti*
Yritys
Viesti*

Henkilötietoja käsitellään markkinoinnin, palveluiden kehittämisen, asiakaskyselyiden, yhteydenottojen ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen, tapahtumiin sekä muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä. Täyttämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn edellä mainituissa tapauksissa. Voit peruuttaa markkinointiviestimme ja pyytää tietojesi poistoa rekisteristämme olemalla meihin yhteydessä.

Meillä on ilo palvella

Markus Niemi
+358 40 720 62 71
markus.niemi@innorent.fi

Ari Petäjistö
+358 44 978 9397
ari.petajisto@innorent.fi