Innorent

Kohta näkyy katukuvassa – Innorent-autonpesuhallit mukana Nesteen Pilotti 2 -hankkeessa

20.1.2020

Neste on valinnut Innorentin moduulirakenteiset TammerTotal-autonpesuhallit Pilotti 2 -hankkeeseensa. Hankkeessa etsittiin uusia innovatiivisia tapoja rakentaa autopesuloita.

– Neste panostaa toiminnassaan kiertotalouteen, mihin moduuleista valmistamamme autonpesuhallit vastaavat hyvin. Valmis rakennus voidaan siirtää ja käyttää uudestaan muualla tarpeen tullen, jolloin vältämme turhaa luonnonvarojen tuhlausta, kertoo Innorentin myyntijohtaja Ari Petäjistö.

Innorentin toimittamat autonpesuhallit valmistetaan Nesteen tarpeiden ja toiveiden mukaan. Hankkeeseen on sisältynyt oma sisäinen kehitysprojekti; nyt Innorent Production Oy täyttää Nesteen palvelutoimittajan turvallisuusauditoinnin vaatimukset.

– Emme rakenna bulkkia, vaan sopeutamme pesuloiden ulkonäön asiakkaiden toiveiden mukaan joustavasti ja ympäristöön sopivasti. On hienoa, että Neste luotti hankkeen meille. Saamme pilottihankkeen ansiosta positiivista näkyvyyttä noin kymmenen kotimaassa toimivan hallimme lisäksi, Petäjistö pohtii.

Ensimmäinen uusi autonpesuhalli rakennetaan Nesteen kylmäasemalle Tuusulaan.
– Kylmäasemat ovat paikoissa, joissa ihmiset kulkevat ja pysähtyvät muutenkin. Miehittämätön autonpesuhalli tuo palvelun lähemmäs kuluttajaa säästäen aikaa ja vaivaa.

Autopesulat saadaan katukuvaan nopeallakin aikataululla. Varsinainen rakennustyö tapahtuu kuivissa tehdasoloissa, jolloin Suomen vaihtelevat säät ei aiheuta viivästyksiä.

– Valmis autopesula voidaan rakentaa alle kuukaudessa. Moduulirakenteinen autopesula on 90 prosenttisesti valmis, kun se tuodaan tontille. Rakennustyöt vievät aina tilaa myös asiakaspaikoituksesta, joten vikkelä rakentaminen on ehdoton etu niin yrittäjän kuin asiakkaan kannalta, Petäjistö summaa.