oikeat tilat l oikeassa paikassa l oikeaan aikaan

Liikuntahalli kevyellä investoinnilla

Vuokraa määräaikainen liikuntahalli – liikkeelle kevyellä investoinnilla

Liikunta se on mikä kannattaa, ja hyvät liikuntamahdollisuudet edistävät niin kuntalaisten terveyttä kuin myös kunnan vetovoimaa.

Mutta aina ei kannata rakentaa uutta ja sitoa rahaa kiinteän, pysyvän liikuntahallin seiniin.

Innorentin liikuntahalleilla kunnat, seurat ja järjestöt välttävät suuret ja sitovat tilainvestoinnit, ja saavat monipuoliseen liikuntaan soveltuvan vuokratilat käyttöönsä riskittömästi ja budjettia rasittamatta. Vuokrattavissa liikuntatiloissa on kiinnitetty erityistä huomiota ilmanvaihtoon, valaistukseen ja sosiaalitilojen riittävyyteen.

Innorentin liikuntahalli voi rakentua myös kokonaiseksi monitoimihalliksi: liikuntatilaan voidaan yhdistää toimistotilat, pukuhuoneet, varastotilat, kahvio, kuntosali, auditorio tai kokoustila.

Koska halli on luonteeltaan määräaikainen, se voidaan pystyttää myös ns. rajoitetun rakentamisen paikkoihin eikä esimerkiksi kaavamuutoksia tarvita. Tämä tekee määräaikaisen liikuntahallin hankkimisesta entistäkin ketterämpää!

Kysy lisää tuottamistamme ratkaisuista ja katsotaan, kuinka voimme auttaa teidät alkuun.

 

Vuokrattava liikuntahallimme sopii ratkaisuksi mm. seuraaville toimijoille:

  • Julkiselle sektorille, esim. koulujen väliaikaiseksi liikuntahalliksi tai puolustusvoimien liikuntatilatarpeisiin
  • Urheiluseuroille (lajeina esim. koripallo, lentopallo, käsipallo,  salibandy, tennis)
  • Yksityisille liikuntapalveluiden tuottajille

Lue lisää vuokrahalleistamme ja niiden räätälöitävistä ominaisuuksista täältä ja ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Etunimi*
Sukunimi*
Puhelin*
Sähköposti*
Yritys
Viesti*

Henkilötietoja käsitellään markkinoinnin, palveluiden kehittämisen, asiakaskyselyiden, yhteydenottojen ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen, tapahtumiin sekä muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä. Täyttämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn edellä mainituissa tapauksissa. Voit peruuttaa markkinointiviestimme ja pyytää tietojesi poistoa rekisteristämme olemalla meihin yhteydessä.

Meillä on ilo palvella

Markus Niemi
+358 40 720 62 71
markus.niemi@innorent.fi

Ari Petäjistö
+358 44 978 9397
ari.petajisto@innorent.fi