oikeat tilat l oikeassa paikassa l oikeaan aikaan

Satamat ja logistiikkakeskukset

Onko sahatavara sateelta suojassa? Onko tuotteille riittävästi katettua välivarastotilaa? Satamat ja logistiikkakeskukset vastaanottavat ja säilövät milloin mitäkin tavaraa. Tarve on usein määräaikainen ja muuttuva. Tarvittavan varastointitilan mitat ja määreet muuttuvat sen myötä.

Jossain sanottiin, että on tyhmää maksaa liikaa, mutta meidän mielestämme on vielä typerämpää maksaa suorastaan turhasta. Innorentin vuokrarakennus on ratkaisu silloin, kun kapasiteetti- ja tilatarpeiden ennustettavuus ja elinkaariajattelu on vaikea.

Vuokrahallimme ei vaadi kaavoitusta, vaan se voidaan tuoda minne tahansa. Kaikki on räätälöitävissä hallikorkeudesta ovien määrän, lämmitettävyyteen, valaistukseen ja murtosuojaukseen, ja kustannukset ovat tiedossa eurolleen. Suositeltava vuokra-aika on noin 4 – 10 vuotta.

Innorent-vuokrahallin etuja:

  • Helppo toteuttaa
  • Murtosuojattu
  • Lämmitettävissä
  • Sisään mahtuu tarvittaessa nosturi

Lue lisää vuokrahalleistamme ja niiden räätälöitävistä ominaisuuksista täältä ja ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.Etunimi*
Sukunimi*
Puhelin*
Sähköposti*
Yritys
Viesti*

Henkilötietoja käsitellään markkinoinnin, palveluiden kehittämisen, asiakaskyselyiden, yhteydenottojen ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen, tapahtumiin sekä muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä. Täyttämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn edellä mainituissa tapauksissa. Voit peruuttaa markkinointiviestimme ja pyytää tietojesi poistoa rekisteristämme olemalla meihin yhteydessä.

Meillä on ilo palvella

Tuomo Huhtanen 044 972 2529
Ari Petäjistö 044 978 9397
Markus Niemi 040 720 62 71
Jorma Petäjistö Financial Advisor