Innorent

Muut rakennukset

Liikuntahallit

Vuokraa määräaikainen liikuntahalli – liikkeelle kevyellä investoinnilla

Hyvät liikuntamahdollisuudet edistävät niin kuntalaisten terveyttä kuin myös kunnan vetovoimaa, mutta aina ei kannata rakentaa uutta ja sitoa rahaa kiinteän, pysyvän liikuntahallin seiniin.

Innorentin liikuntahalleilla kunnat, seurat ja järjestöt välttävät suuret ja sitovat tilainvestoinnit, ja saavat monipuoliseen liikuntaan soveltuvat vuokratilat käyttöönsä riskittömästi ja budjettia rasittamatta. Vuokrattavissa liikuntatiloissa on kiinnitetty erityistä huomiota ilmanvaihtoon, valaistukseen ja sosiaalitilojen riittävyyteen.

Innorentin liikuntahalli voi rakentua myös kokonaiseksi monitoimihalliksi: liikuntatilaan voidaan yhdistää toimistotilat, pukuhuoneet, varastotilat, kahvio, kuntosali, auditorio tai kokoustila.

Koska halli on luonteeltaan määräaikainen, se voidaan pystyttää myös ns. rajoitetun rakentamisen paikkoihin eikä esimerkiksi kaavamuutoksia tarvita. Tämä tekee määräaikaisen liikuntahallin hankkimisesta entistäkin ketterämpää!

Vuokrattava liikuntahallimme sopii ratkaisuksi mm. seuraaville toimijoille:

 • Julkiselle sektorille, esim. koulujen väliaikaiseksi liikuntahalliksi tai puolustusvoimien liikuntatilatarpeisiin
 • Urheiluseuroille (lajeina esim. koripallo, lentopallo, käsipallo, salibandy, tennis)
 • Yksityisille liikuntapalveluiden tuottajille

Kysy lisää tuottamistamme ratkaisuista ja katsotaan, kuinka voimme auttaa teidät alkuun.

Kysy lisää

Myymälät

Väliaikainen myymälätila nopeasti pystyyn

Kaupan ala vaatii reagointikykyä, ja Innorentin vuokrahalli on kuin nopean toiminnan erikoisyksikkö. Esimerkiksi uusilla kasvavilla asuinalueilla voittaja on se, joka pääsee ensimmäisenä kiinni kuluttajakantaan ja saa jalansijansa alueelta.

Innorent-hallilla saatte nopean startin myymäläliiketoimintaan ilman isoja investointirasitteita. Vuokrattava myymälätila voi käsittää itse myymälätilan lisäksi tarvittavan määrän lastauslaitureita, varastotiloja, oheistiloja sekä lämmin- ja kylmätiloja – myymälä siis räätälöityy juuri niistä elementeistä, mitä tarvitaan, ja tilat vastaavat täysin kiinteitä tiloja. Ja mikä parasta: pystyt laskemaan investointisi eurolleen, sillä hinnoittelu on kuukausiperusteinen ja vuokra-ajalle etukäteen laskettavissa. Kun laitat myymälätilan tilaukseen nyt, voit saada sen käyttöösi jo alle vuodessa, sillä rakennusaikamme on vain noin puoli vuotta.

Vuokrattava myymälätila sopii mm:

 • Franchising-ketjuille
 • Vähittäistavarakaupan kauppaketjuille
 • Muuttuviin ja mahdollisesti laajeneviin myymälätilatarpeisiin
 • Nopeisiin tarpeisiin esim. uuden alueen valloitukseen

Kysy lisää räätälöitävistä vuokratilojen ratkaisuistamme; tuomme sinulle myymälätilan oikeaan paikkaan, oikeaksi ajaksi.

Kysy lisää

Varastorakennus vuokramallilla

Vuokraa varastorakennus sinne minne tarvitaan

Innorentin vuokrattavat ja määräaikaiset vuokrahallit pärjäävät kovassa kisassa, sekä teollisuuden että logistiikan tarpeissa. Esimerkiksi satamien muuttuvissa varastointitarpeissa Innorent-halliratkaisu on oivallinen keino skaalata varastotilaa.

Varastohallit on tehty teräksenlujiksi ja ne voidaan varmistaa tarvittaessa murtosuojatuiksi. Kokonaisuus rakentuu varastotilan tarpeiden mukaan: varastohalli voi olla kylmä tai lämmin ja suojata sisälleen melkeinpä mitä tahansa. Lämmityskuluja ei tarvitse pelätä, sillä Innorent-hallien U-arvot vastaavat kiinteiden rakennusten lämpöarvoja, ja ovat siten myös erinomaisen energiatehokkaita varastotiloja.

Varastohallin koko voi olla mitä tahansa 300 ja 3000 neliömetrin väliltä. Rakennusaika on vain noin puoli vuotta. Kaikki elementit ovien ja ikkunoiden lukumäärästä tilan korkeuteen ovat räätälöitävissä ja budjetointi on helppoa, koska pystyt laskemaan eurolleen mitä vuokrattava, määräaikainen varastohalli tulee vuokra-aikana maksamaan.

Vuokrattavan Innorent-varastohallin etuja:

 • Helppo toteuttaa väliaikaisiin tarpeisiin, esim. rakennustyömaille
 • Toimii aina oikeana tilana, kylmänä tai lämpimänä
 • Mahdollisuus murtosuojaukseen
 • Varaus siltanosturille

Kysy lisää jo tänään alla olevalla lomakkeella tai soittamalla; autamme mielellään.

Kysy lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: