oikeat tilat l oikeassa paikassa l oikeaan aikaan

Väliaikainen myymälätila nopeasti pystyyn

Kaupan ala vaatii reagointikykyä, ja Innorentin vuokrahalli on kuin nopean toiminnan erikoisyksikkö. Esimerkiksi uusilla kasvavilla asuinalueilla voittaja on se, joka pääsee ensimmäisenä kiinni kuluttajakantaan ja saa jalansijansa alueelta.

Innorent-hallilla saatte nopean startin myymäläliiketoimintaan ilman isoja investointirasitteita. Vuokrattava myymälätila voi käsittää itse myymälätilan lisäksi tarvittavan määrän lastauslaitureita, varastotiloja, oheistiloja sekä lämmin- ja kylmätiloja – myymälä siis räätälöityy juuri niistä elementeistä, mitä tarvitaan, ja tilat vastaavat täysin kiiinteitä tiloja. Ja mikä parasta: pystyt laskemaan investointisi eurolleen, sillä hinnoittelu on kuukausiperusteinen ja vuokra-ajalle etukäteen laskettavissa. Kun laitat myymälätilan tilaukseen nyt, voit saada sen käyttöösi jo alle vuodessa, sillä rakennusaikamme on vain noin puoli vuotta.

Kysy lisää räätälöitävistä vuokratilojen ratkaisuistamme; tuomme sinulle myymälätilan oikeaan paikkaan, oikeaksi ajaksi.

 

Vuokrattava myymälätila sopii mm:

  • Franchising-ketjuille
  • Vähittäistavarakaupan kauppaketjuille
  • Muuttuviin ja mahdollisesti laajeneviin myymälätilatarpeisiin
  • Nopeisiin tarpeisiin esim. uuden alueen valloitukseen

Lue lisää vuokrahalleistamme ja niiden räätälöitävistä ominaisuuksista täältä ja ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Etunimi*
Sukunimi*
Puhelin*
Sähköposti*
Yritys
Viesti*

Henkilötietoja käsitellään markkinoinnin, palveluiden kehittämisen, asiakaskyselyiden, yhteydenottojen ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen, tapahtumiin sekä muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä. Täyttämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn edellä mainituissa tapauksissa. Voit peruuttaa markkinointiviestimme ja pyytää tietojesi poistoa rekisteristämme olemalla meihin yhteydessä.

Meillä on ilo palvella

Markus Niemi
+358 40 720 62 71
markus.niemi@innorent.fi

Ari Petäjistö
+358 44 978 9397
ari.petajisto@innorent.fi