oikeat tilat l oikeassa paikassa l oikeaan aikaan

Vuokraa autopesuhalli ja -koneet – ja aloita autonpesuliiketoiminta ketterästi

Autonpesuliiketoiminnan aloittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Siihenhän tarvitaan pesuhalli, pesulaitteet ja sopiva pala tonttia. Innorentin ja Tammermaticin TammerTotal-kokonaispalvelu tuo ratkaisun yhdessä paketissa: Saat vuokrattavan autonpesuhallin ja käyttövalmiin pesukoneen ylläpitotoimintoineen yhdellä kuukausimaksulla. Tonttia emme tarjoa, mutta lupa-asioissa voimme auttaa.

Tammermatic on alan teknologiajohtaja autonpesukoneissa; Innorentin siirrettävä ja vuokrattava halliratkaisu on puolestaan kokonaan uusi ajatus autonpesun saralla. Autonpesuhallin siirrettävyys tekee mahdolliseksi sekä uudenlaiset rahoitusratkaisut että sen, että yrittäjä voi siirtää bisneksensä tarvittaessa mukanaan.

Kompaktin kokonsa ansiosta Innorentin pesuhalli vaatii vain minimimäärän rakennusoikeutta. Toisaalta modulaarisuutensa ansiosta halleja voi yhdistää vaikka kaksi vierekkäin. Kysy lisää jo tänään; me autamme.

Vuokrattava pesuhalli ja autonpesulaitteisto sopivat ratkaisuna mm:

  • Vähittäiskaupan ketjuille, joilla on tontilla rakennusoikeutta omalle pesulalle.
  • Uudelle autopesulayrittäjälle, joka haluaa liikkeelle kevyellä investoinnilla.
  • Autohuoltamoille, jotka haluavat täydentää palveluvalikoimaansa itsepalveluna toimivalla autonpesuhallilla.

Autopesula

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Etunimi*
Sukunimi*
Puhelin*
Sähköposti*
Yritys
Viesti*

Henkilötietoja käsitellään markkinoinnin, palveluiden kehittämisen, asiakaskyselyiden, yhteydenottojen ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen, tapahtumiin sekä muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä. Täyttämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn edellä mainituissa tapauksissa. Voit peruuttaa markkinointiviestimme ja pyytää tietojesi poistoa rekisteristämme olemalla meihin yhteydessä.

Meillä on ilo palvella

Markus Niemi
+358 40 720 62 71
markus.niemi@innorent.fi

Ari Petäjistö
+358 44 978 9397
ari.petajisto@innorent.fi