Innorent

Suomen toinen Tokmannin Autopesu toimitettiin Turkuun

17.6.2019

Asiakkaallemme Tokmannille toimitettiin TammerTotal -pesuhalli Turun Länsikeskukseen. Toimitettu pesuhalli on jo toinen Tokmanni-kauppaketjun liikekauppapaikalle rakennettu TammerTotal -autonpesuhalli.

Tokmannin ensimmäinen TammerTotal – autonpesuhalli rakennettiin Tampereen Lielahteen alkuvuodesta 2019, ja Turkuun toimitetussa hallissa päästiinkin hyödyntämään samoja hyväksi todettuja ratkaisuja. Keväällä 2019 aloitettu rakennusprojekti valmistui kesäkuussa 2019.

Tokmannille räätälöity ”Tokmannin autopesu” -halli on brändin värimaailmaa mukaileva, roll-over -tyylinen 12 metriä pitkä halli – juuri sopivan kompakti kaupan piha-alueen kokoon nähden.

Lisäpalvelua Tokmannin ja liikekeskuksen asiakkaille

Turkuun Tokmannille toimitettu autonpesuhalli tarjoaa uuden lisäpalvelun paitsi Tokmannin niin myös koko Länsikeskuksen asiakaskunnalle – pesuhalli tarjoaa arkea helpottavan, vaivattoman ratkaisun autonpesuun muun kaupoilla asioinnin yhteydessä. Uusille sijainneille ja näkyville paikoille asiointivirtojen ääreen rakennetut autopesulat houkuttelevat myös uudenlaista asiakaskuntaa.

Pesuhalli toimii miehittämättömänä ja palvelee asiakkaitaan 24/7. Autopesulan sivustalle toteutettiin myös muita autoilijoiden lisäpalveluita, kuten mahdollisuus renkaantäytölle, sisäimurille ja lasinpesunesteen täytölle.

Vaivaton avaimet käteen -ratkaisu, joka ei sido pääomaa

TammerTotal-pesuhalli on Tammermaticin ja Innorentin markkinoille tuoma kokonaispalvelu, joka käsittää kaiken aina pesuhallin perustuksista käyttövalmiiseen ja varusteltuun pesulaan ylläpitopalveluineen. Asiakkaan näkökulmasta kokonaispalvelu tarjoaa vaivattoman vaihtoehdon sille, että pesuhalli piirustuksineen ja autonpesukone ylläpitopalveluineen hankittaisiin erillisillä sopimuksilla.

Tokmanni Turku Länsikeskus hankki TammerTotal-autopesulan pesukoneineen leasing-rahoituksella, minkä myötä uuden pesulapalvelun tarjoaminen ei vaadi heiltä pääomaa. Autopesula laskutetaan kuukausittain laskutettavana palveluna, mikä mahdollistaa myös asiakkaan vahvan ja nopean kasvun.

  • 90 m2
  • Tammermatic T700 Pro -harjaton pesukone
  • Rakennusaika 3 kk
  • Perustuksista käyttövalmiiseen pesuhalliin ylläpitopalveluineen
  • Kuukausittain laskutettava palvelu