rätt lägenhet l i rätt plats l i rätt tid

Investera i en tvätthall med maskiner – och starta smidigt ett biltvättsföretag

Aldrig har det varit så här lätt att starta ett biltvättsföretag. Till det behövs bara en tvätthall, tvättmaskineriet och en lämplig bit mark. Innorents och Tammermatics TammerTotal-helhetstjänst ger lösningen i ett paket: Du kan investera i en biltvättshall och ett användningsklart tvättmaskineri med underhållsfunktioner för en och samma månadsavgift. Någon tomt kan vi inte erbjuda men vi kan hjälpa till med tillstånden.

Tammermatic är branschledande i fråga om biltvättsmaskinteknologi; Innorents flyttbara hall är ett helt nytt tankesätt inom biltvätt. Att biltvätten är flyttbar möjliggör dels nya finansieringsmöjligheter, dels att företagaren vid behov kan ta sin business och flytta någon annanstans.

Innorents tvätthall har ett kompakt format som gör att den kräver endast ett minimum av byggrätt. Modulkonstruktionen betyder å andra sidan att till exempel två hallar kan kombineras bredvid varandra. Fråga mer redan i dag; vi står till din tjänst.

En tvätthall med biltvättsmaskineri kan passa bland annat för:

  • Detaljhandelskedjor som har byggrätt för egen biltvätt på tomten.
  • En ny biltvättsföretagare som vill komma i gång med en lätt investering.
  • Bilservicestationer som vill komplettera sitt serviceutbud med en biltvätt för självservice.

Blev du intresserad? Kontakta oss! Billtvätthall

Blev du intresserad? Ta kontakt.

Förnamn*
Efternamn *
Telefon*
E-post *
Företag
Meddelande *

Henkilötietoja käsitellään markkinoinnin, palveluiden kehittämisen, asiakaskyselyiden, yhteydenottojen ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen, tapahtumiin sekä muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä. Täyttämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn edellä mainituissa tapauksissa. Voit peruuttaa markkinointiviestimme ja pyytää tietojesi poistoa rekisteristämme olemalla meihin yhteydessä.

Vi står till din tjänst

Markus Niemi
+358 40 720 62 71
markus.niemi@innorent.fi

Ari Petäjistö
+358 44 978 9397
ari.petajisto@innorent.fi