Innorent

Teboilille lisää liiketoimintaa kylmäasemien yhteyteen – TammerTotal -autonpesuhalli

6.8.2019

Toimitimme Teboilille kesällä 2019 ensimmäisen TammerTotal -autonpesuhallin. Ouluun rakennettu TammerTotal-pesuhalli sijaitsee Laakeritien Teboililla, vilkkaalla alueella, jolla liikkuvat autontankkaajien lisäksi myös läheisen K-Citymarketin asiakasvirrat.

Teboilin uusi pesuhalli on sijoitettu kylmäaseman pihaan ja myös se toimii näin ollen täysin miehittämättömänä. Ratkaisu tarjoaakin kylmäasemille uudenlaisen palvelua laajentavan liiketoiminnan toimiessaan itsenäisesti – pesuhallin hankkiminen tankkausaseman yhteyteen ei edellytä Teboil-kauppiasta tai muutakaan henkilökuntaa.

Toteutus Teboilin tapaan – ikkunaseinää myöden

Ouluun toimitettu pesularatkaisu on yhden auton mittainen, ”roll-over” -tyylinen pesuyksikkö. TammerTotal-pesuhallin ominaisuudet ja ulkonäkö ovat aina räätälöitävissä asiakaskohtaisesti, pesuhallin ja -koneen väritystä myöden. Myös Teboilille toimitettu yksikkö räätälöitiin niin hallin ulkoasua kuin sisustaakin myöden brändin värimaailmaan sopivaksi.

Teboil tilasi pesuhalliinsa myös hallin sivun mittaisen ikkunaseinän. Asiakkaalle räätälöity suurista ikkunoista koostuva seinäratkaisu toimii paitsi näyttävänä visuaalisena yksityiskohtana niin myös mukavana käyttökokemusta muovaavana tekijänä – tästä pesuhallista näkee koko pesutoimituksen ajan myös ulos.

Teboilille toimitetun pesuhallin yhteyteen suunniteltiin ja toteutettiin myös Teboil Minishop 24h – autonpesijöitä ja -tankkaajia palveleva miehittämätön pienmyymälä, johon sijoitettiin kioskiautomaatteja.

Toimitus KVR-urakkana

TammerTotal-konsepti toimitettiin Teboilille KVR-urakkana sisältäen suunnittelun, lupaprosessit, maatyöt ja työnjohdon. Ratkaisu mahdollistikin asiakkaalle helpon ja yksinkertaisen tavan laajentaa palveluitaan pesubisnekseen – kaikki hoidettiin alusta loppuun eikä asiakkaan tarvinnut keskittää omia resurssejaan projektiin.