Innorent

Teboil lisää kylmäasemapalveluitaan Lahteen: jo toinen Teboilille toimitettu TammerTotal -autonpesuhalli

15.8.2019

Teboilille toimitettiin kesällä 2019 jo toinen TammerTotal -autonpesuhalli. Uusi pesuhalli sijaitsee Lahdessa, Patometsänkadun Teboililla. Polttoaineen jakeluaseman yhteyteen toimitettu autonpesuhalli on identtinen jo aiemmin kesällä Teboilille Ouluun toimitetun TammerTotal -pesuhallin kanssa.

Lahden pesuhalli sijaitsee autoiluun keskittyneellä vilkkaalla liikealueella. Se sijoittuu kylmäaseman pihaan ja toimii täysin miehittämättömänä. Itsenäisesti toimiva pesularatkaisu tarjosikin kylmäasemalle uudenlaisen tavan laajentaa palveluitaan. Pesuhallin hankkiminen tankkausaseman yhteyteen ei edellytä Teboil-kauppiasta tai muutakaan henkilökuntaa.

Toteutus Teboilin tapaan – asiakaskohtaiset räätälöinnit

Lahteen rakennettu pesularatkaisu on yhden auton mittainen, ”roll-over” -tyylinen pesuyksikkö. Yksikkö räätälöitiin asiakkaan toiveen mukaisesti niin hallin ulkoasua kuin sisustaakin myöden brändin värimaailmaan sopivaksi.

Teboilille toimitetuissa pesuhalliratkaisuissa erikoisuutena on pesuhallin sivun mittainen ikkunaseinä, joka toimii paitsi näyttävänä visuaalisena yksityiskohtana niin myös mukavana käyttökokemusta muovaavana tekijänä – tästä pesuhallista näkee koko pesutoimituksen ajan myös ulos.

Teboilille toimitetun pesuhallin yhteyteen suunniteltiin ja toteutettiin myös Teboil Minishop 24h – autonpesijöitä ja -tankkaajia palveleva miehittämätön pienmyymälä, johon sijoitettiin kioskiautomaatteja.

Toimitus KVR-urakkana

TammerTotal-konsepti toimitettiin Teboilille KVR-urakkana sisältäen suunnittelun, lupaprosessit, maatyöt ja työnjohdon. Ratkaisu mahdollisti asiakkaalle helpon ja yksinkertaisen tavan laajentaa palveluitaan pesubisnekseen – kaikki hoidettiin alusta loppuun eikä asiakkaan tarvinnut keskittää omia resurssejaan projektiin.