oikeat tilat l oikeassa paikassa l oikeaan aikaan

VUOKRAHALLILLA TILAKAPASITEETTIA TEOLLISUUDELLE

Tämä aika ei kaipaa yhtään kapuloita teollisuuden rattaisiin, vaan notkeita ratkaisuja joilla edistetään teollisuuden elinvoimaisuutta!

Kilpailukyky voi olla kiinni kilpailukykyisistä, riittävistä tuotantotiloista. Siitä, että kapasiteettia pystytään nostamaan tilauskannan kasvaessa. Siksi teollisuuden toimijoiden kannattaa harkita Innorentin vuokrahallia, kun toimitilatarpeet elävät.

Innorentin tarjoama teollisuuden tarpeisiin sopiva vuokrahalli tarkoittaa vapautta ja alempaa investointikynnystä, sekä mahdollisuutta reagoida nopeasti kasvaviin tilatarpeisiin: prosessimme on hiottu suoraviivaiseksi ja rakennusaika on keskimäärin vain puoli vuotta.

Vuokrattavan teollisuushallin etuja ja ominaisuuksia:

  •  Ratkaisu tukee olemassa olevaa tuotantoa tarjoten määräaikaista lisätilaa
  • Saatavilla siltanosturit, jolloin tavaroiden liikuttelu on helppoa
  • Varastotila, johon tarvittaessa saatavilla isot nosto-ovet
  • Räätälöitävät ominaisuudet, räätälöitävät neliö

Lue lisää vuokrahalleistamme ja niiden räätälöitävistä ominaisuuksista täältä ja ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Etunimi*
Sukunimi*
Puhelin*
Sähköposti*
Yritys
Viesti*

Henkilötietoja käsitellään markkinoinnin, palveluiden kehittämisen, asiakaskyselyiden, yhteydenottojen ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen, tapahtumiin sekä muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä. Täyttämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn edellä mainituissa tapauksissa. Voit peruuttaa markkinointiviestimme ja pyytää tietojesi poistoa rekisteristämme olemalla meihin yhteydessä.

Meillä on ilo palvella

Markus Niemi
+358 40 720 62 71
markus.niemi@innorent.fi

Ari Petäjistö
+358 44 978 9397
ari.petajisto@innorent.fi