Innorent

Tokmanni Lielahden TammerTotal-pesuhalli

3.4.2019

Asiakkaallemme Tokmannille toimitettiin Tampereen Lielahteen TammerTotal -autonpesuhalli. Loppuvuodesta 2018 aloitettu rakennusprojekti valmistui helmikuussa 2019, jolloin vietettiin uuden autopesulan avajaisia.

TammerTotal-pesuhalli on Tammermaticin ja Innorentin markkinoille tuoma kokonaispalvelu, joka käsittää kaiken aina pesuhallin perustuksista käyttövalmiiseen ja varusteltuun pesulaan ylläpitopalveluineen. Asiakkaan näkökulmasta kokonaispalvelu tarjoaa vaivattoman vaihtoehdon sille, että pesuhalli piirustuksineen ja autonpesukone ylläpitopalveluineen hankittaisiin erillisillä sopimuksilla. Kokonaisuus toimitetaan asiakkaalle tarvittaessa kuukausittain laskutettavana palveluna.

Konsepti on saatavissa myös KVR-urakkana sisältäen suunnittelun, tarvittavat selvitykset, lupaprosessin, maatyöt ja työnjohdon. TammerTotal-ratkaisu mahdollistaakin asiakkaalle helpon ja yksinkertaisen tavan aloittaa pesubisnes – kaikki hoidetaan alusta loppuun ja asiakkaan ei tarvitse keskittää omia voimavarojaan rakentamisprosessiin.

”TammerTotal on miehittämätön autonpesuhalli, jossa autonpesukone ja pesuhalli on optimoitu toimimaan yhdessä ympäri vuorokauden. Autopesula toimitettiin asiakkaallemme avaimet käteen -periaatteella.”
Tom Olli, Toimitusjohtaja, Tammermatic

Autopesulat tuodaan sinne, missä ihmiset asioivat

Tokmannille toimitettu autopesula kuvastaa hyvin autopesuloiden rakenteen saralla tapahtuvaa muutosta: siinä missä erilaiset kuluttajapalvelut keskittyvät nykyään tietyille alueille ja kuluttajat suosivat asioinnissaan vaivattomuutta ja nopeutta, halutaan myös autopesulapalvelut tuoda sinne, missä ihmiset muutoinkin liikkuvat.

Perinteisen toimintamallin mukaan toimivat huoltoasemien yhteyteen sijoitetut autopesulat ovatkin saaneet kilpailijoikseen uudet, erilaisten kauppakeskittymien yhteyteen perustetut pesulatilat. Uusille sijainneille ja näkyville paikoille asiointivirtojen ääreen rakennetut autopesulat voivatkin näin houkutella myös uudenlaista asiakaskuntaa.

”Asiakkaillemme tarjottava pesupalvelu helpottaa heidän arkeaan – autonpesu hoituu nyt vaivattomasti kaupassakäynnin yhteydessä.”
Harri Koponen, Kauppapaikka- ja konseptijohtaja, Tokmanni Oy

TammerTotal-pesuhallin ominaisuudet ja ulkonäkö ovat räätälöitävissä asiakaskohtaisesti, aina pesuhallin ja -koneen väritystä myöden. Tokmanni Lielahdelle rakennettu, Tokmannin brändin värimaailmaa mukaileva ”roll over” -tyylinen halli on 12 metriä pitkä – juuri sopivan kompakti kaupan piha-alueen kokoon nähden.

Pesuhalli toimii miehittämättömänä ja palvelee asiakkaitaan 24/7 tarjoten erilaisia kestoltaan kuudesta kymmeneen minuuttia kestäviä pesuohjelmia. Autopesulan sivustalle toteutettiin myös muita autoilijoiden lisäpalveluita, kuten mahdollisuus renkaantäytölle ja lasinpesunesteen täytölle.

”Kasvavana trendinä autonpesubisneksessä ovat 24/7-palvelut. Tammermaticilta saa kohteelle myös 24/7 valvonnan sekä huollot ja kemikaalipalvelut.”
Tom Olli, Tammermatic

Vaivaton ja kompakti avaimet käteen -ratkaisu, joka ei sido pääomaa

Tokmanni Lielahti hankki TammerTotal-autopesulan pesukoneineen leasing-rahoituksella, minkä myötä uuden pesulapalvelun tarjoaminen ei vaadi heiltä pääomaa. Autopesula laskutetaan kuukausittain laskutettavana palveluna, mikä mahdollistaa myös asiakkaan vahvan kasvun.

Jo hetken aikaa käytössä ollut TammerTotal-pesuhalliratkaisu on vakuuttanut tilaajansa siinä määrin, että kevään aikana rakennetaan identtinen pesuhalli myös kauppaketjun toiseen toimipisteeseen Turkuun.

”Rakennuksen koko on vain 90 neliötä, joten se mahtuu hyvin rajattuunkin tilaan - vilkkaisiin keskuksiin, joihin muutkin palvelut jo keskittyvät.”
Harri Koponen, Tokmanni Oy

  • 90 m2
  • Tammermatic T700 Pro -harjaton pesukone
  • Rakennusaika 4 kk
  • Perustuksista käyttövalmiiseen pesuhalliin ylläpitopalveluineen
  • Kuukausittain laskutettava palvelu