oikeat tilat l oikeassa paikassa l oikeaan aikaan

Varastorakennus vuokramallilla

Vuokraa varastorakennus sinne minne tarvitaan

Kelläpä muka on koskaan tarpeeksi varastotilaa? Innorentin vuokrattavat ja määräaikaiset vuokrahallit pärjäävät kovassa kisassa, sekä teollisuuden että logistiikan tarpeissa. Esimerkiksi satamien muuttuvissa varastointitarpeissa Innorent-halliratkaisu on oivallinen keino skaalata varastotilaa.

Varastohallit on tehty teräksen lujiksi ja ne voidaan varmistaa tarvittaessa murtosuojatuiksi. Kokonaisuus rakentuu varastotilan tarpeiden mukaan: varastohalli voi olla kylmä tai lämmin ja suojata sisälleen melkeinpä mitä tahansa. Lämmityskuluja ei tarvitse pelätä, sillä Innorent-hallien U-arvot vastaavat kiinteiden rakennusten lämpöarvoja ja ovat siten myös erinomaisen energiatehokkaita varastotiloja.

Varastohallin koko voi olla mitä tahansa 300 ja 3000 neliömetrin väliltä. Rakennusaika on vain noin puoli vuotta. Kaikki elementit ovien ja ikkunoiden lukumäärästä tilan korkeuteen ovat räätälöitävissä ja budjetointia helpottaa kummasti, kun pystyt laskemaan eurolleen, mitä vuokrattava, määräaikainen varastohalli tulee vuokra-aikana maksamaan.

Kysy lisää jo tänään alla olevalla lomakkeella tai soittamalla; autamme mielellään.

 

Vuokrattavan Innorent-varastohallin etuja:

  • Helppo toteuttaa väliaikaisiin tarpeisiin, esim. rakennustyömaille
  • Toimii aina oikeana tilana, kylmänä tai lämpimänä
  • Mahdollisuus murtosuojaukseen
  • Varaus siltanosturille

Lue lisää vuokrahalleistamme ja niiden räätälöitävistä ominaisuuksista täältä ja ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Etunimi*
Sukunimi*
Puhelin*
Sähköposti*
Yritys
Viesti*

Henkilötietoja käsitellään markkinoinnin, palveluiden kehittämisen, asiakaskyselyiden, yhteydenottojen ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen, tapahtumiin sekä muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä. Täyttämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn edellä mainituissa tapauksissa. Voit peruuttaa markkinointiviestimme ja pyytää tietojesi poistoa rekisteristämme olemalla meihin yhteydessä.

Meillä on ilo palvella

Markus Niemi
+358 40 720 62 71
markus.niemi@innorent.fi

Ari Petäjistö
+358 44 978 9397
ari.petajisto@innorent.fi